Klantenservice van Iksloopgoedkoop.nl

Container voor badkamer slopen of verbouwen

  1. Kies een activiteit
  2. Ons advies

Voor dit werk raden wij het volgende aan

Bij verbouwingswerkzaamheden in de badkamer komen verschillende soorten afval vrij. Het is daarom vaak het makkelijkste het afval in één afvalcontainer te gooien. Wij adviseren dan ook een afvalcontainer voor bouw- en sloopafval. Kijk wel even goed naar de acceptatievoorwaarden, zo mag een wasmachine hier bijvoorbeeld niet in, die kunt u bij de milieustraat inleveren.

Goed dat u uw afval gescheiden inzameld.
Nu 4% korting!

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

€379,95 €364,95 All-in
Bestel
Bouw- en sloopafval bestaat uit afval dat vrijkomt uit allerlei bouw- en sloopwerkzaamheden, zoals grofvuil, alle soorten steen, hout, kunststof en metalen.

Alternatief

Gaat u alleen een kleine muur slopen of de tegels vervangen, dan kunt u ook een (kleinere) afvalcontainer voor schoon puin huren, zoals de 3 kuub container voor puin. Let dan wel op dat hier alleen schoon puin in mag. Denkt u dat u ook ander afval heeft, neem dan gewoon een container voor bouw- en sloopafval. Daarmee zit u eigenlijk altijd goed.

Goed dat u uw afval gescheiden inzameld.

3 kuub container voor schoon puin

€151,95 All-in
Bestel
Schoon puin bestaat uit steenachtige materialen die vrijkomen bij bouw- en sloopwerkzaamheden, zoals tegels, beton, bakstenen, dakpannen en grind (exclusief dakgrind).

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

€254,95 All-in
Bestel
Bouw- en sloopafval bestaat uit afval dat vrijkomt uit allerlei bouw- en sloopwerkzaamheden, zoals grofvuil, alle soorten steen, hout, kunststof en metalen.

Het advies dat wij geven is gebaseerd op de keuze die u heeft gemaakt en onze algemene ervaring. Omdat we de exacte situatie niet kennen, kan het voorkomen dat ons advies niet helemaal aansluit. Kijk ook altijd goed naar de acceptatievoorwaarden. Hierin staat precies aangegeven wat er in de afvalcontainer mag.

Tips voor de verbouwing van je badkamer

1. Voor ventilatie in de badkamer bestaan verschillende systemen. Zo zijn er systemen die aan- en uitschakelen met het licht waarbij vaak ook de nalooptijd kan worden ingesteld. Ook zijn er ventilatoren die pas aangaan op een bepaalde vochtigheidsgraad. Een ventilator die inschakelt met het licht, een instelbare nalooptijd heeft en ook inschakelt bij een bepaalde vochtigheidsgraad is het beste, maar helaas vaak ook de duurste. Op www.klusidee.nl staat meer informatie over de hoe de verschillende ventilatiesystemen werken.

2. Zoekt u een specialist maar wilt u graag dat het goed verloopt? Kijk eens op www.bouwgarant.nl. Bouwgarant biedt de zekerheid van kwaliteit, een garantieregeling en onafhankelijke conflictbemiddeling. Via de site kunt u direct een lijst aannemers in uw woonplaats vinden voor een offerteaanvraag.

3. Aannemers werken vaak met een vaste leverancier. Die geeft u over het algemeen wel korting, maar niet de totale keus. Mocht u de gehele badkamer zelf verbouwen, de Baderie heeft een groot assortiment en biedt zelfs complete badkamers.

IkSloopGoedkoop.nl

Huur simpel, snel en goedkoop een afvalcontainer voor elke verbouwing. Wij verhuren afvalcontainers voor een scherpe prijs en zorgen voor milieubewuste afvalverwerking. IksloopGoedkoop.nl levert goedkoop afvalcontainers zonder een maximale huurperiode of borg. Een container bestellen is zeer gemakkelijk, onze container verhuur is elke dag actief. Als u vandaag een container huurt, dan staat deze container morgen al voor de deur.

Contactgegevens

IkSloopGoedkoop.nl
Wateringveldseweg 1
2291 HE Wateringen

Tel: 088-456 5000
Tel: 06-42420000

BTW NL800259841B01
KvK 17089397
IBANnr. NL68RABO0171751299

E-mail: info@iksloopgoedkoop.nl

Volg onsGeef je mening over onze service

Wij horen graag van je hoe je onze service hebt ervaren! Geef ons je mening en een cijfer.

© iksloopgoedkoop 2019