Veelgestelde vragen over containers huren bij Iksloopgoedkoop.nl

FAQ: IkSloopGoedkoop


Heeft u een vraag over Iksloopgoedkoop.nl of over uw container van Iksloopgoedkoop? Hieronder treft u een lijst met de meest gestelde vragen Iksloopgoedkoop.nl. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en bel 088-4565000.

Hoe kan ik contact opnemen?

Je kunt ons bereiken per e-mail via klantenservice@iksloopgoedkoop.nl of telefonisch via 088-4565000. Zie ook onze contactpagina.

Terug naar boven

Wie is IkSloopGoedkoop?

IkSloopGoedkoop is een internetwinkel gespecialiseerd in het leveren van afvalcontainers. Om de beste prijs en de landelijke dekking te garanderen werken wij met de beste regionale specialisten die een goede en snelle service leveren. IkSloopGoedkoop heeft afspraken met deze bedrijven, zodat je bent gegarandeerd van onze scherpe prijzen, verantwoorde afvalverwerking en goede service.

Terug naar boven

Wat doet IkSloopGoedkoop voor het milieu?

IkSloopGoedkoop zorgt ervoor dat jouw afval op een duurzame en milieu-verantwoorde manier wordt ingezameld en verwerkt. Daarvoor beschikken we over alle benodigde (milieu)vergunningen. In totaal wordt 87% van het afval dat wij inzamelen gerecycled en hergebruikt.

Terug naar boven

Mijn container lijkt niet op de container op de website, hoe kan dat?

Omdat wij verschillende partners in het gehele land hebben die de containers leveren, kan het zijn dat er een vrachtwagen bij je langskomt van een van onze partners. Deze container kan in kleur en exact formaat afwijken van de containers die worden getoond op de website.

Terug naar boven