Klantenservice van Iksloopgoedkoop.nl

Container voor tuin op orde maken

  1. Kies een activiteit
  2. Ons advies

Voor dit werk raden wij het volgende aan

Bij het opknappen van de tuin kan veel groenafval vrijkomen. Denk hierbij aan snoeihout, graszoden en struiken. Het is het goedkoopste om dit apart weg te gooien. We adviseren hiervoor een 6 kuub container voor groenafval. Let wel op dat hier alleen organisch afval in gegooid mag worden.

Goed dat u uw afval gescheiden inzameld.
Nu 4% korting!

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

€379,95 €364,95 All-in
Bestel
Bouw- en sloopafval bestaat uit afval dat vrijkomt uit allerlei bouw- en sloopwerkzaamheden, zoals grofvuil, alle soorten steen, hout, kunststof en metalen.

Alternatief

Groenafval neemt vaak veel ruimte in beslag. Heb je veel groenafval dan kan je beter een grotere container nemen, zoals de 10 kuub container voor groenafval.
Komt er bij de werkzaamheden ook ander afval vrij, zoals grond en hout, neem dan een container voor bouw- en sloopafval daar kan alles bij elkaar.

Goed dat u uw afval gescheiden inzameld.

10 kuub container voor groenafval

€241,95 All-in
Bestel
Groenafval bestaat uit organisch afval dat vrijkomt bij onderhoud- en tuinwerkzaamheden, zoals graszoden zonder grond, takken, struiken en riet.
Nu 4% korting!

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

€379,95 €364,95 All-in
Bestel
Bouw- en sloopafval bestaat uit afval dat vrijkomt uit allerlei bouw- en sloopwerkzaamheden, zoals grofvuil, alle soorten steen, hout, kunststof en metalen.

Het advies dat wij je geven is gebaseerd op de keuze die jij hebt gemaakt en onze algemene ervaring. Omdat we jouw exacte situatie niet kennen, kan het voorkomen dat ons advies niet helemaal aansluit. Kijk ook altijd goed naar de acceptatievoorwaarden. Hierin staat precies aangegeven wat er in de container mag.

Tips voor het op orde maken van de tuin

1. Let er op bij het kappen van bomen dat boomstammen niet in de container voor groenafval mag, dit kan wel in een container voor houtafval. In de container voor groenafval mag alleen organisch afval, afval dat wordt verteerd.

2. Laat je bij de aanleg en ontwerp van een nieuwe tuin inspireren door andere tuinen. www.opentuinagenda.nl is een leuke site met allerlei tuinevenementen en tuinroutes. Voor meer inspiratie kan je ook kijken bij www.appeltern.nl het grootste tuinideeƫnpark van Nederland vlakbij gemeente Wijchen.

3. Bestel je tuinierspullen tegelijk met je container! Naast werkhandschoenen en een schep uit onze koopjesbak verkopen wij ook kruiwagens en afdekzeilen.

IkSloopGoedkoop.nl

Huur simpel, snel en goedkoop een afvalcontainer voor elke verbouwing. Wij verhuren afvalcontainers voor een scherpe prijs en zorgen voor milieubewuste afvalverwerking. IksloopGoedkoop.nl levert goedkoop afvalcontainers zonder een maximale huurperiode of borg. Een container bestellen is zeer gemakkelijk, onze container verhuur is elke dag actief. Als u vandaag een container huurt, dan staat deze container morgen al voor de deur.

Contactgegevens

IkSloopGoedkoop.nl
Wateringveldseweg 1
2291 HE Wateringen

Tel: 088-456 5000
Tel: 06-42420000

BTW NL800259841B01
KvK 17089397
IBANnr. NL68RABO0171751299

E-mail: info@iksloopgoedkoop.nl

Volg onsGeef je mening over onze service

Wij horen graag van je hoe je onze service hebt ervaren! Geef ons je mening en een cijfer.

© iksloopgoedkoop 2019