Klantenservice van Iksloopgoedkoop.nl

Container voor keuken verbouwen

  1. Kies een activiteit
  2. Ons advies

Voor dit werk raden wij het volgende aan

Bij het verbouwen van een keuken komen veel verschillende soorten afval vrij. Daarom is het vaak het makkelijkste en snelst om alles in één afvalcontainer te gooien. Wij adviseren je om een afvalcontainer voor bouw- en sloopafval te huren. Hier kan bijna alles in, maar kijk wel even goed naar de acceptatievoorwaarden. Witgoed mag hier bijvoorbeeld niet bij, dat kan je bij de gemeente afleveren.

Goed dat u uw afval gescheiden inzameld.
Nu 4% korting!

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

€379,95 €364,95 All-in
Bestel
Bouw- en sloopafval bestaat uit afval dat vrijkomt uit allerlei bouw- en sloopwerkzaamheden, zoals grofvuil, alle soorten steen, hout, kunststof en metalen.

Alternatief

Als een 6 kuub container te groot of te klein is voor de hoeveelheid afval die je hebt, dan kan je natuurlijk ook een andere maat container bestellen. Zo hebben wij ook een 3 kuub en 10 kuub container voor je bouw- en sloopafval.

Goed dat u uw afval gescheiden inzameld.

3 kuub container voor bouw- en sloopafval

€254,95 All-in
Bestel
Bouw- en sloopafval bestaat uit afval dat vrijkomt uit allerlei bouw- en sloopwerkzaamheden, zoals grofvuil, alle soorten steen, hout, kunststof en metalen.

10 kuub container voor bouw- en sloopafval

€494,95 All-in
Bestel
Bouw- en sloopafval bestaat uit afval dat vrijkomt uit allerlei bouw- en sloopwerkzaamheden, zoals grofvuil, alle soorten steen, hout, kunststof en metalen.

Het advies dat wij je geven is gebaseerd op de keuze die jij hebt gemaakt en onze algemene ervaring. Omdat we jouw exacte situatie niet kennen, kan het voorkomen dat ons advies niet helemaal aansluit. Kijk ook altijd goed naar de acceptatievoorwaarden. Hierin staat precies aangegeven wat er in de afvalcontainer mag.

Tips voor het verbouwen van je keuken

1. Zorg voor een goed ontwerp en plan; wat vind je mooi? Wat is handig? Welke apparatuur mis je? Laat bij een aantal winkels schetsen maken en offertes opstellen. Zo krijg je het beste beeld wat er mogelijk is. Je kan bij een aantal sites ook thuis zelf een 3D schets maken. Met die schets kan je dan een prijsopgaaf doen bij de winkel. Goede voorbeelden hiervan zijn www.ikea.nl, www.marquardt-keuken.nl en www.keukenconcurrent.nl.

2. Het is belangrijk om voor het slopen al te weten welke aanpassingen er nodig zijn voor gas, water en elektra. Tel hierbij alle stopcontacten op die je nodig zult hebben voor alle aanpassingen. Vaak zijn het er meer dan je in eerste instantie denkt nodig te hebben. Als je van plan bent voor de klus professionele hulp in te schakelen is het vaak handiger om alle verschillende klussen uit te voeren door 1 aannemer. Vaak kan dat namelijk sneller en netter uitgevoerd worden dan allerlei verschillende bedrijven. Kijk voor het laten plaatsen van een keuken bijvoorbeeld eens op www.werkspot.nl.

3. Bij het (laten) plaatsen van een nieuwe keuken kan je allerlei nieuwe apparaten in je nieuwe keuken verwerken. Zo kiezen steeds meer mensen voor de quooker, een kraan met stromend kokend water. Wat ook nieuw is, is een combi stoomoven. Hierin blijft vitamine C beter bewaard. Meer over de combi-stoomoven kan je in dit artikel lezen.

IkSloopGoedkoop.nl

Huur simpel, snel en goedkoop een afvalcontainer voor elke verbouwing. Wij verhuren afvalcontainers voor een scherpe prijs en zorgen voor milieubewuste afvalverwerking. IksloopGoedkoop.nl levert goedkoop afvalcontainers zonder een maximale huurperiode of borg. Een container bestellen is zeer gemakkelijk, onze container verhuur is elke dag actief. Als u vandaag een container huurt, dan staat deze container morgen al voor de deur.

Contactgegevens

IkSloopGoedkoop.nl
Wateringveldseweg 1
2291 HE Wateringen

Tel: 088-456 5000
Tel: 06-42420000

BTW NL800259841B01
KvK 17089397
IBANnr. NL68RABO0171751299

E-mail: info@iksloopgoedkoop.nl

Volg onsGeef je mening over onze service

Wij horen graag van je hoe je onze service hebt ervaren! Geef ons je mening en een cijfer.

© iksloopgoedkoop 2019