Klantenservice van Iksloopgoedkoop.nl

Container voor houten schutting of hek afbreken

  1. Kies een activiteit
  2. Ons advies

Voor dit werk raden wij het volgende aan

Houtafval bestaat uit allerlei soorten hout dat vrijkomt bij opknap- en verbouwingswerkzaamheden. Als je veel hout hebt dat vrijkomt dan kan je dat het beste en goedkoopste in een aparte container inzamelen. De meest gebruikte container hiervoor is de 6 kuub container voor houtafval. Hier kan bijna al het hout in maar kijk wel even goed naar de acceptatievoorwaarden.

Goed dat u uw afval gescheiden inzameld.

6 kuub container voor houtafval

€207,95 All-in
Bestel
Houtafval bestaat uit allerlei soorten hout dat vrijkomt bij allerlei verbouwingen. Let er wel op dat MDF, geïmpregneerd hout en bielzen niet worden geaccepteerd.

Alternatief

Komt er bij het klussen ook ander afval vrij dan kan je beter een container voor bouw- en sloopafval nemen. Bijvoorbeeld als er beton of ijzer aan het hout zit of het houtafval bestaat uit geïmpregneerd hout of bielzen.
Is het hek dat je gaat vervangen niet zo groot dan kan je natuurlijk ook een kleinere container voor het hout bestellen.

Goed dat u uw afval gescheiden inzameld.
Nu 4% korting!

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

€379,95 €364,95 All-in
Bestel
Bouw- en sloopafval bestaat uit afval dat vrijkomt uit allerlei bouw- en sloopwerkzaamheden, zoals grofvuil, alle soorten steen, hout, kunststof en metalen.

3 kuub container voor houtafval

€159,95 All-in
Bestel
Houtafval bestaat uit allerlei soorten hout dat vrijkomt bij allerlei verbouwingen. Let er wel op dat MDF, geïmpregneerd hout en bielzen niet worden geaccepteerd.

Het advies dat wij je geven is gebaseerd op de keuze die jij hebt gemaakt en onze algemene ervaring. Omdat we jouw exacte situatie niet kennen, kan het voorkomen dat ons advies niet helemaal aansluit. Kijk ook altijd goed naar de acceptatievoorwaarden. Hierin staat precies aangegeven wat er in de container mag.

Tips voor het verwerken van houtafval

1. Voor het kappen van bomen in je tuin heb je vaak een vergunning nodig. Voor bomen binnen de bebouwde kom moet je je aanvraag bij de gemeente doen. Voor vergunningen buiten de bebouwde kom kan je de aanvraag doen bij www.hetlnvloket.nl.

2. Een schutting of houten hek afbreken kan wellicht niet de keus zijn van de buren. Overleg daarom eerst goed voordat je handelt. Het plaatsen van een nieuwe schutting is een fluitje van een cent met deze video. Hier staat ook een boodschappenlijst wat je allemaal nodig hebt. Let overigens goed op; als je schutting hoger wordt dan 1.80m heb je een vergunning nodig van de gemeente.

3. Mocht je houten schrootjes of andere houten objecten gaan slopen, houd er rekening mee dat houtsoorten als MDF en geïmpregneerd hout niet in de container mogen. En heb je alles in huis voor de klus? Je kan ook een set werkhandschoenen direct bij je container bestellen uit onze koopjesbak.

IkSloopGoedkoop.nl

Huur simpel, snel en goedkoop een afvalcontainer voor elke verbouwing. Wij verhuren afvalcontainers voor een scherpe prijs en zorgen voor milieubewuste afvalverwerking. IksloopGoedkoop.nl levert goedkoop afvalcontainers zonder een maximale huurperiode of borg. Een container bestellen is zeer gemakkelijk, onze container verhuur is elke dag actief. Als u vandaag een container huurt, dan staat deze container morgen al voor de deur.

Contactgegevens

IkSloopGoedkoop.nl
Wateringveldseweg 1
2291 HE Wateringen

Tel: 088-456 5000
Tel: 06-42420000

BTW NL800259841B01
KvK 17089397
IBANnr. NL68RABO0171751299

E-mail: info@iksloopgoedkoop.nl

Volg onsGeef je mening over onze service

Wij horen graag van je hoe je onze service hebt ervaren! Geef ons je mening en een cijfer.

© iksloopgoedkoop 2019