Klantenservice van Iksloopgoedkoop.nl

Container voor afgraven schone grond

  1. Kies een activiteit
  2. Ons advies

Voor dit werk raden wij het volgende aan

Wij hebben de juiste container voor het afvoeren van grond. De grond moet wel schoon zijn, er mag geen vervuiling zoals boomstronken inzitten. Controleer daarom eerst de grond die vrijkomt en onze acceptatievoorwaarden.
Over het algemeen kan schone grond apart worden ingezameld. De meest gebruikte container hiervoor is de 6 kuub container voor grondafval.

Goed dat u uw afval gescheiden inzameld.

Alternatief

Groenafval neemt vaak veel ruimte in beslag. Heb je veel groenafval dan kan je beter een grotere container nemen, zoals de 10 kuub container voor groenafval.
Komt er bij de werkzaamheden ook ander afval vrij, zoals grond en hout, neem dan een container voor bouw- en sloopafval daar kan alles bij elkaar.

Goed dat u uw afval gescheiden inzameld.
Nu 4% korting!

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

€379,95 €364,95 All-in
Bestel
Bouw- en sloopafval bestaat uit afval dat vrijkomt uit allerlei bouw- en sloopwerkzaamheden, zoals grofvuil, alle soorten steen, hout, kunststof en metalen.

Het advies dat wij je geven is gebaseerd op de keuze die jij hebt gemaakt en onze algemene ervaring. Omdat we jouw exacte situatie niet kennen, kan het voorkomen dat ons advies niet helemaal aansluit. Kijk ook altijd goed naar de acceptatievoorwaarden. Hierin staat precies aangegeven wat er in de container mag.

Tips voor grond afvoeren

1. Een vijver aanleggen kan best tijdrovend zijn. Daarnaast betekend een vijver met vissen vaak veel onderhoud. Wil je een vijver aan gaan leggen, bepaal dan eerst de plaats positie en vorm. Zorg vervolgens dat de verschillende niveaus waterpas zijn. Leg de folie in de vijver, maar snijd deze pas af als het water er al in ligt. Meer informatie over vijveraanleg en onderhoud vind je op www.vijverwinkel.nl, waar je ook gemakkelijk alle vijverartikelen kan bestellen.

2. Ga je een zwembad aanleggen? Verkijk je hier niet op! Een zwembad is een grote klus die niet zomaar gedaan is. Houdt er rekening mee dat voor een ingebouwde zwembad vaak een vergunning nodig is via de gemeente. Daarnaast moet je wel goed bekijken of de grond in je tuin wel een zwembad kan houden, of er bladhoudende bomen in de buurt staan en vergt een zwembad veel onderhoud. Informatie over onderhoud vind je op www.tuininfo.nl.

3. Moet je veel grond afgraven? Bestel een minigraver bij een verhuurder. Dit werkt gemakkelijker dan een schep en kruiwagen. Je kan hiervoor terecht bij www.bo-rent.nl en www.boels.nl.

IkSloopGoedkoop.nl

Huur simpel, snel en goedkoop een afvalcontainer voor elke verbouwing. Wij verhuren afvalcontainers voor een scherpe prijs en zorgen voor milieubewuste afvalverwerking. IksloopGoedkoop.nl levert goedkoop afvalcontainers zonder een maximale huurperiode of borg. Een container bestellen is zeer gemakkelijk, onze container verhuur is elke dag actief. Als u vandaag een container huurt, dan staat deze container morgen al voor de deur.

Contactgegevens

IkSloopGoedkoop.nl
Wateringveldseweg 1
2291 HE Wateringen

Tel: 088-456 5000
Tel: 06-42420000

BTW NL800259841B01
KvK 17089397
IBANnr. NL68RABO0171751299

E-mail: info@iksloopgoedkoop.nl

Volg onsGeef je mening over onze service

Wij horen graag van je hoe je onze service hebt ervaren! Geef ons je mening en een cijfer.

© iksloopgoedkoop 2019