Klantenservice van Iksloopgoedkoop.nl

Container voor dak verbouwen

  1. Kies een activiteit
  2. Ons advies

Voor dit werk raden wij het volgende aan

Het materiaal waarvan het dak is gemaakt, bepaalt welke afvalcontainer je het beste kunt gebruiken. Is het asbesthoudend materiaal dan moet dit op een aparte manier worden ingezameld: neem in dat geval contact met ons op.
Is het dakleer, dan moet dat apart worden ingezameld. Wij adviseren dan een afvalcontainer te huren voor dakafval. Kijk wel even goed naar de acceptatievoorwaarden van de container.

Goed dat u uw afval gescheiden inzameld.

6 kuub container voor dakafval

€606,95 All-in
Bestel
Dakafval bestaat uit afvalsoorten als dakleer, puin, dakgrind en kunststof.

Alternatief

Bestaat het dak uit ander materiaal, zoals dakpannen of hout, dan kan je een container voor bouw- en sloopafval gebruiken. Is een 6 kuub container te klein, neem dan een grotere container zoals onze 10 kuub container.

Goed dat u uw afval gescheiden inzameld.
Nu 4% korting!

6 kuub container voor bouw- en sloopafval

€379,95 €364,95 All-in
Bestel
Bouw- en sloopafval bestaat uit afval dat vrijkomt uit allerlei bouw- en sloopwerkzaamheden, zoals grofvuil, alle soorten steen, hout, kunststof en metalen.

10 kuub container voor dakafval

€697,95 All-in
Bestel
Dakafval bestaat uit afvalsoorten als dakleer, puin, dakgrind en kunststof.

Het advies dat wij je geven is gebaseerd op de keuze die jij hebt gemaakt en onze algemene ervaring. Omdat we jouw exacte situatie niet kennen, kan het voorkomen dat ons advies niet helemaal aansluit. Kijk ook altijd goed naar de acceptatievoorwaarden. Hierin staat precies aangegeven wat er in de container mag.

Tips voor het verbouwen van je dak

1. Mocht je je dak willen laten verbouwen, maar wil je graag de goedkoopste offerte hiervoor? Kijk eens op www.werkspot.nl waar je een nieuwe opdracht kunt invoeren waar aannemers op kunnen reageren en bieden.

2. Een betrekkelijk nieuw fenomeen zijn groene daken. Dat zijn daken waarop beplanting is aangebracht. Groene daken kunnen bedekt zijn met mos, ook wel vegetatiedaken genoemd, tot complete daktuinen. Een groen dak vraagt veel onderhoud, maar bied wel veel voordelen, het is geluiddempend, milieuvriendelijk en goedkoop. Meer informatie over de opkomst van groene daken vind je in dit artikel.

3. Asbesthoudende materialen mogen niet in de afvalcontainer voor dakafval. Dit kan je herkennen aan de vezelige structuur. Ga nooit in asbest zagen of boren, dan komen er vezels vrij die schadelijk zijn voor de gezondheid. Twijfel je of er in je dak asbesthoudend materiaal is verwerkt? Op asbest.startpagina.nl staan veel links verzamelt die je kan helpen bij het onderzoek of verwijdering van asbest.

IkSloopGoedkoop.nl

Huur simpel, snel en goedkoop een afvalcontainer voor elke verbouwing. Wij verhuren afvalcontainers voor een scherpe prijs en zorgen voor milieubewuste afvalverwerking. IksloopGoedkoop.nl levert goedkoop afvalcontainers zonder een maximale huurperiode of borg. Een container bestellen is zeer gemakkelijk, onze container verhuur is elke dag actief. Als u vandaag een container huurt, dan staat deze container morgen al voor de deur.

Contactgegevens

IkSloopGoedkoop.nl
Wateringveldseweg 1
2291 HE Wateringen

Tel: 088-456 5000
Tel: 06-42420000

BTW NL800259841B01
KvK 17089397
IBANnr. NL68RABO0171751299

E-mail: info@iksloopgoedkoop.nl

Volg onsGeef je mening over onze service

Wij horen graag van je hoe je onze service hebt ervaren! Geef ons je mening en een cijfer.

© iksloopgoedkoop 2019