Klantenservice van Iksloopgoedkoop.nl

Thuiswinkel Waarborg

Jaarlijkse certificering

IkSloopGoedkoop.nl is voorzien van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk waardoor u als klant een aantal zekerheden heeft. Zo doorlopen wij jaarlijks een hercertificering om te kijken of wij het keurmerk een jaar door kunnen voeren. Daarnaast is er het hele jaar door een actieve controle op eventueel misbruik van het logo of certificaat. Tijdens de (her)certifcering wordt er gelet op een aantal belangrijke zaken zoals financiële stabiliteit, veiligheid, wet- en regelgeving, en de gedragsregels van Thuiswinkel.org.

Zekerheden

Financiële stabiliteit: onze leden doorlopen jaarlijks een financiële check, waarbij wordt gekeken of de webwinkelier financieel gezond genoeg is om aan zijn verplichtingen naar de consument te kunnen voldoen

Duidelijkheid over kosten: u hoort voorafgaand aan het bestelproces geïnformeerd te worden over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzendkosten, betaalkosten, poliskosten, administratiekosten of afsluitprovisies

Achterafbetaling: u moet de mogelijkheid krijgen om minimaal 50% van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen, wanneer het gaat om de aankoop van producten.

14 dagen bedenktijd: u krijgt een minimale bedenktijd van 14 dagen, waarbinnen u zonder opgave van reden van de koop mag afzien. U krijgt vervolgens alle kosten (van de aankoop zelf én evt. bijkomende kosten zoals heenzending en betaalkosten) binnen uiterlijk 14 dagen teruggestort (met uitzondering van de kosten van de retourzending zelf)

Garantie via de webwinkel: onze leden dienen zelf zorg te dragen voor herstel / vervanging van uw defecte product, of het restitueren van het aankoopbedrag wanneer dit niet mogelijk is. Zij mogen u niet naar de leverancier / fabrikant doorverwijzen.

Klachtenbemiddeling: bij klachten krijgt u binnen maximaal 14 dagen een reactie van ons lid. Komt u er niet uit met de webwinkelier? Dan biedt Thuiswinkel.org onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Privacy: u dient geïnformeerd te worden over welke gegevens van u worden verkregen en hoe / waarvoor deze gebruikt worden. U moet de mogelijkheid krijgen om bezwaar te maken tegen het verstrekken van uw gegevens aan derden.

E-mail: uw e-mailadres mag alleen voor commerciële mails worden gebruikt wanneer u daar vooraf expliciet mee heeft ingestemd, of wanneer het een aanbod betreft van soortgelijke producten/diensten die u eerder af heeft genomen. Iedere commerciële e-mail moet u de mogelijkheid bieden tot uitschrijving.

Veiligheid: wanneer u persoonsgegevens verstrekt of een betaling doet op de website, moet dit via een beveiligde verbinding gebeuren. Onze leden horen hun systemen up-to-date beveiligd te hebben tegen inbraak, virussen en andere aanvallen.


Voor meer informatie rondom het Thuiswinkel Waarborg kunt u terecht op www.thuiswinkel.org.